Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
12
06
2015
V zadnji številki Pravne prakse je Irena Volk v članku z naslovom Vnovična uvedba gradbene parcele je nujnost povzela predavanja, ki so jih imeli Matjaž Grilc, Tomaž Černe in Marijana Vugrin na 7. Dnevih stvarnega, zemljiškoknjižnega, nepravdnega in izvršilnega prava v organizaciji GV Založbe.
10
06
2015
Geodetska uprava je včeraj (10.6.2015) omogočila dostop do prenovljenega javnega vpogleda v podatke o nepremičninah:
  • dodani so novi sloji v grafičnem pregledovalniku in
  • spremenjen je vpogled v vrednost nepremičnine.
10
06
2015
Za lažje razumevanje novih slojev, v grafičnem delu javnega vpogleda in njihovo pravilno uporabo je je Inženirska zbornica Slovenije, v sodelovanju z Geodetsko upravo RS, pripravila e-izobraževanje z naslovom ZKP/ZKN ali kako interpretirati grafični del zemljiškega katastra. Predavanje si lahko ogledate na spletni strani e izobraževanj IZS.
08
06
2015
Tudi letos bodo v organizaciji GV založbe potekali Dnevi stvarnega, zemljiškoknjižnega, nepravdnega in izvršilnega prava in že četrtič bodo kot predavatelji sodelovali tudi strokovnjaki  iz Digi date. Dogodek se bo odvijal v četrtek 4. junija in petek 5. junija v Kranjski Gori.
04
06
2015
Naša sodelovca Matjaž in Marijana predavata danes na 7. dnevih stvarnega in zemljiškoknjižnega prava.

Tisti, ki se boste udeležili predavanj, boste lahko v prvi sekciji sledili, kako so povezane vsebine prostorskih aktov in nepremičninskih evidenc in kaj bi bilo vse potrebno narediti, da to postane ENA ZGODBA.

Ostali pa si boste lahko koristna znanja, tako kot je navada, pridobili iz zbornika posveta.