Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
13
05
2016
Z včerajšnjim dnem (12. maj 2015) lahko v javne vpogledu pridobite podatek ali je bila za stavbo ali del stavbe izdelana energetska izkaznica in si lahko ogledate tudi vsebino energetske izkaznice.

V javnem vpogledu so trenutno na posamezne stavbe vezane energetske izkaznice, ki so bile izdane do 13.4.2015.
22
04
2016
Mednarodni center za prenos znanja (MCPZ) organizira 11. maja 2016 izobraževanje z naslovom Aktualni postopki v zemljiški knjigi, zemljiškem katastru in katastru stavb. Izobraževanje bo izvedla Marijana Vugrin, ki je zaposlena v našem podjetju. Izobraževanje temelji na praktičnih izkušnjah našega podjetja pri uporabi podatkov javnih nepremičninskih evidenc. Program izobraževanja in pogoji prijave so podani na spletni strani MCPZ.
22
04
2016
26. in 27. bodo v Kranjski Gori potekalu 8.dnevih stvarnega, zemljiškoknjižnega, nepravdnega in izvršilnega prava.
Drugo sekcijo z naslovom Stavbe v javnih nepremičninskih evidencah bo vodila Marijana Vugrin, ki je zaposlena v našem podjetju. V okviru sekcije bo izvedla predavanja z naslovoma: "Kje so podatki o moji stavbi" in" Vzpostavitev etažne lastnine pri kompleksnih stavbah".
Več o seminarju si lahko ogledate na spletni strani GV založbe.
14
04
2016

Kaj zaznamuje našo kulturo prostora? Poglejte si odličen prispevek avtorice Julije Vardjan v ponedeljkovi oddaji Platforma na RTV Slovenija.

 

16
03
2016
Inženirji, arhitekti in krajinski arhitekti, prostorski načrtovalci in geografi so se v okviru skupine Odgovorno do Prostora poenotili v prizadevanjih za urejen prostor ter kakovostno, varno in trajnostno gradnjo. Dokaz: skupna publikacija "Kultura prostora in graditve zdaj!".
Na tiskovni konferenci so publikacijo predstavili Matjaž Grilc, mag. Tomaž Černe, dr. Andrej Goljar in dr. Aleš Mlakar.