Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
20
10
2016
Za projekt Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav je bilo izdano zaključno poročilo v tiskani in digitalni obliki (pdf) v slovenskem in angleškem jeziku. 

Tiskan izvod zaključnega poročila je na voljo na Geodetski upravi, pdf pa si lahko pogledate v priponke te novice.
18
10
2016
18.10.2016 je potekala zaključna konferenca projekta Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav.

Na konferenci je bilo prisotnih 160 udeležencev.

Utrinke s konference si lahko ogledate na spletni strani projekta. Tu bodo tudi v kratkem na voljo prosojnice predavanj, ki so bila podana na konferenci.
12
10
2016
18. oktobra 2016, bo v kongresni dvorani Kristalne palače v Ljubljanskem BTC potekala zaključna konferenca projekta "Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav".
Geodetska uprava dogodek organizira ob zaključku projekta "Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav", ki je trajal štiri leta in je sofinanciran iz Finančnega mehanizma Evropskega gospodarskega prostora (EEA Grants).

Vodstvo projekta, tuji partnerji ter predstavniki stroke bodo predstavili delo in oceno projekta.

Digi data d.o.o. je zadolžena za organizacijo in promocijo projekta in s tem tudi tega dogodka.
12
10
2016
V oktobrski številki IZS.NOVO (št.79/ letnik19) si lahko preberete zanimiv intervju z Andrejem Mesnerjem, predsednikom Gospodarskega interesnega združenja geodetskih izvajalcev, in našim direktorjem Matjažem Grilcem kot vodjem projektne skupine IZS za prostor z naslovom »UREJANJE PROSTORA PRI NAS JE NA NAJNIŽJI TOČKI DOSLEJ«.
11
10
2016
10. in 11.10.2016 je v Portorožu potekala Zemljiškoknjižna šola 2016. Kot predstavnica Inženirske zbornice Slovenije se jo je že peto leto zapored udeležila tudi naša sodelavka Marijana Vugrin.

Organizator Zemljiškoknjižne šole 2016, Center za izobraževanje v pravosodju, je našo sodelavko letos povabil, na željo udeležencev preteklih šol, da izvede enourno predavanje z naslovom Povezava med zemljiškim katastrom, katastrom stavb in zemljiškim katastrom.