Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
10
04
2017
V prvi številki IZS.NOVO ( glasilo Inženirske zbornice Slovenije, ki  je namenjeno komuniciranju s člani in strokovno javnostjo) sta objavljena članka naših dveh sodelavcev Matjaža Grilca in Marijane Vugrin.

07
04
2017
Na 26. Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF), ki je potekal v Portorožu od 6.-7. aprila, smo skupaj  Taktikom in Geodetsko upravo sodelovali v skupini v D Oznamčene ali ustvarjene vsebine in se potegovali za veliko nagrado in jo tudi osvojili. Zmagali smo s TRIGLAVOM!

Naročnik komunikacij:
GEODETSKA UPRAVA REPUBLIKE SLOVENIJE, mag. Jurij Režek (predstavik naročnika)
Agencija: Taktik, Agencija za komunikacijski management
Druge sodelujoče agencije oz.partnerji: Geodetska uprava Republike Slovenije (predstavnik: mag. Jurij Režek) DIGI data d.o.o. (predstavnik: Matjaž Grilc)
24
11
2016
V torek 29.novembra 2016 bo v organuzaciji Nebra d.o.o. potekal seminar z naslovom Javno in zasebnopravni vidiki urejanja zemljišč in etažne lastnine.

Posvet je namenjen razjasnitvi vprašanjem pri urejanju zemljišč in vsega kar je z njimi trajno povezano. Poseben sklop je etažna lastnina, pri kateri je pogosto s pravilnim sodelovanjem občine mogoče v vsestransko korist rešiti vse težave.

Na seminarju bo predavala tudi naša sodelavka Marijana Vugrin.
22
11
2016
Digi data je izvajala projekt Izvedba informiranja in obveščanja javnosti o projektu «Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav«. Uspešno ga je zaključila z organizacijo tiskovne konference ob zaključku projekta. Na novinarski konferenci so bili izpostavljeni rezultati opravljenega dela ter pomen projekta za dvig kakovosti prostorskih podatkov ter posodobitvi opreme.
Za novinarje je bila najbolj udarna novica, ki ste jo  lahko prebrali in poslušali v večini slovenskih medijev nov izračun najvišje slovenske gore - Triglava. Z upoštevanjem izhodišča novega državnega višinskega sistema v Kopru je nova višina Triglava 2863,65 metra.
08
11
2016

Naša sodelavka Marijana Vugrin je bila kot predstavnica Gospodarskega interesnega združenja geodetskih izvajalcev, gostja oddaje Posebna ponudba na RTV SLO 1 v torek 8.11.2016.

Tema oddaje je bila zemljiška knjiga in sicer pomembnost vpisov v zemljiško knjigo zaradi zaščite lastninske pravice.