Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
04
03
2014
Poštar nam je danes prinesel CERTFIKATE, ki dokazujejo usposobljenost naše ekipe za svetovanje na področju DAVKA na NEPREMIČNINE. Preizkusite nas kaj smo se naučili. Z veseljem vam pomagamo pri vseh vaših težavah z nepremičninami.
26
02
2014
V današnjem časopisu Delo je objavljen članek novinarke Katerine Fidermuc, na temo zemljišč za gradnjo stavb. Posamezne razlage je novinarka včeraj dobila tudi na Digi dati in jih sedaj navaja v članku, ki ga objavljamo v nadaljevanju.
25
02
2014

Kje lahko preverite, ali so podatki o vaši nepremičnini pravilni, ali je služnost na vaši nepremičnini mogoča in kako urediti podatke, da bodo le-ti pravilni?
Storitev Uredisvoje.si omogoča pregled, svetovanje in ureditev podatkov o nepremičninah preko spletne strani www.uredisvoje.si.
Pomagali vam bodo za to usposobljeni in certificirani strokovnjaki, ki bodo podatke o vaši nepremičnini pregledali, opozorili na napake in vam pomagali pri vnosu popravkov. Popravke podatkov lahko sedaj izvedete na enem mestu, brez čakalnih vrst in naročanja.
Vljudno vabljeni, da obiščete spletno stran www.uredisvoje.si  

17
02
2014
Certificiran strokovnjak vam lahko pomaga urediti vaše nepremičninske evidence.
Gospodarsko interesno združenje geodetskih izvajalcev (GIZ geodetskih izvajalcev) je organiziralo dvodnevno  izobraževanje z naslovom: ALI RAZUMEMO DAVEK NA NEPREMIČNINE? UJEMIMO PRILOŽNOST.
Predavali so najbolj eminentni nepremičninski strokovnjaki, med njimi tudi naša sodelavka, mag. Marijana VUGRIN. Na koncu izobraževanja so kandidati opravljali zahteven preizkus znanja in štirje (4) sodelavci podjetja Digi data so uspešno opravili preizkus znanja in pridobili certifikat.
12
02
2014
Prva obvestila Geodetske uprave RS s podatki o nepremičninah in informativno izračunanem davku bodo razposlana v sredo, 12. februarja. Vsi lastniki nepremičnin pa jih bodo prejeli najkasneje v naslednjem tednu. Vseh poslanih obvestil je 1.179.902, v prvem sklopu bo obvestila prejelo 217.576 lastnikov, pri katerih je zajeta ena sama nepremičnina, ki lahko pomeni parcelo, stavbo ali del stavbe.