Kjer so nepremičnine tam smo tudi mi
 
Novice
15
12
2014
Digi data je sodelovala pri pripravi publikacije Poročilo o izvajanju  projekta za leto 2014.

Matjaž Grilc je sodeloval kot avtor posameznih tekstov in je bil urednik publikacije,  Žan Novšak je poskrbel za prevod angleških tekstov,  celotna ekipa Digi date pa je sodelovala pri idejni zasnov publikacije.


Več o projektu si lahko preberete na spletni strani projekta.
31
10
2014
V času od 9. oktobra 2014 do 13. novembra 2014 so potekala izobraževanja uslužbencev območnih geodetskih uprav na različnih lokacijah po Sloveniji. Digi data je sodelovala pri pripravi gradiv za izobraževan, pri organizaciji in izvdbi le -teh.  Predavateljica na teh predavanjih je bila Marijana Vugrin.
02
04
2014
4. aprila 2014 bo v hotelu MONS v Ljubljani potekal že 42. tradicionalni GEODETSKI DAN. Geodeti bodo tokrat razpravljali o preurejanju zemljišč kot veliki priložnosti geodetske stroke.
12
03
2014
Ker smo skoraj vsem po vrsti rešili probleme z evidentiranjem njihove nepremičnine in ker bodo sedaj vsi plačali toliko davka, kot ga je potrebno in niti evra več. V mnogih primerih to pomeni tudi bistveno manj, kot jim je izračunala država na osnovi napačnih podatkov.
Na razpolago imamo pet izvrstnih strokovnjakin in strokovnjakov, ki imajo vsi po vrsti certifikate za tovrstno delo.
Vabljeni tudi ostali, ki bi radi preverili pravilnost evidentiranja vaše nepremičnine...


06
03
2014
Kjer je naša ekipa svetovala zaposlenim v zvezi z davkom na nepremičnine. Uprava Aerodroma je namreč omogočila vsem zaposlenim, da jim razložimo in svetujemo kako pravilno evidentirati nepremičnine in katere popravke je potrebno izvesti, da bo davek optimalen. Veseli smo, da smo danes uspeli razrešiti marsikatero slabo voljo in prihraniti lastnikom nepremičnin prenekateri evro.